Σάκης Ρουβάς: Η απάντηση για τη δικαστική διαμάχη

Την απάντησή του για την δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR και τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του έδωσε ο Σάκης Ρουβάςεπιστρέφοντας από την Αυστραλία.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρισκόταν εκτός Ελλάδος για προγραμματισμένη συναυλία με την Έλλη Κοκκίνου στην Αυστραλία και επιστρέφοντας έστειλε δελτίο Τύπου για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Όπως ενημερωθήκαμε χθες , τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά, δεσμεύτηκαν μετά από απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών. Η απόφαση ελήφθη μετά από διαταγή πληρωμής για οφειλές του τραγουδιστή, στην εταιρεία επικοινωνίας Progressive με την οποία συνεργαζόταν πολλά χρόνια και ξαφνικά διεκόπη η συνεργασία τους. (δες εδώ την ανακοίνωση του δικηγόρου της εταιρείας)

Ωστόσο, μέσα από την ανακοίνωσή του ο Σάκης Ρουβάς αναφέρει πως δεν του έχουν επιδοθεί δικόγραφα από την μέχρι πρότινος συνεργάτιδα του εταιρεία, προκειμένου να λάβει γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών, επιμένοντας πως ο ίδιος τόσο σε αυτή όσο και σε κάθε συνεργασία του προσπαθεί να είναι απόλυτα συνεπής και να τηρεί τις υποχρεώσεις του.

Δες το Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ.

Αθήνα, 12.6.2018

Σάκης Ρουβάς

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…