Γκουντάρας: Το συγκινητικό μήνυμα στη σύζυγό του μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Mega

Ο ίδιος απουσιάζει φέτος από το τηλεοπτικό σκηνικό, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ η σύζυγός τους, Ναταλί Κακκαβά που ανήκει στους εργαζόμενους του Mega έχει περάσει πολύ δύσκολες επαγγελματικές στιγμές.

Με αφορμή, μάλιστα τις δραματικές εξελίξεις στο κανάλι και την απόφαση της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega αντέδρασαν. Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, θέλοντας να στηρίξει την γυναίκα του ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, αναφέροντας πως στα δύσκολα, οι οικογένειες πρέπει να μένουν ενωμένες.

 

“Όπως έχετε καταλάβει το τελευταίο (μεγάλο…) χρονικό διάστημα τα πράγματα για την οικογένειά μας είναι λίγο “περίεργα”… Το ίδιο “περίεργα” ίσως και πολύ χειρότερα, είναι (δυστυχώς…) και για χιλιάδες άλλες οικογένειες στην χώρα μας. Αυτό που θέλω να γράψω και να πω, είναι πως αυτές τις στιγμές… η οικογένεια πρέπει να είναι μια γροθιά, ο ένας να είναι δίπλα στον άλλο και να προσπαθούμε με χαμόγελο να προσπερνάμε τα προβλήματα… Και τα γράφω αυτά γιατί έχω ακούσει πολλές μα πάρα πολλές οικογένειες να στραγγαλίζονται (διαλύονται…) από τα προβλήματα και την γ…*•#* την κρίση. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας!”

 

 
 

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…