Χάρης Χριστόπουλος: Το άλμπουμ του μυστικού γάμου του

Μετά από 15χρόνια σχέσης και κοινής ζωής ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand, ένωσαν τις ζωές τους μπροστά σε θεό και ανθρώπους, έτσι ακριβώς όπως το ήθελαν και το ονειρεύτηκαν.

Ο γοητευτικός φωτογράφος και η καλλονή σύντροφός τους παντρεύτηκαν χωρίς να το μάθει κανείς. Ο γάμος του έγινε στο Νησί του Σικελιανού, απέναντι από τη Λευκάδα με έξι – επτά άτομα και μετά το μυστήριο, έβαλαν το μαγιό τους και απόλαυσαν την ημέρα.

Μερικές μέρες μετά, η Ανίτα μοιράστηκε μαζί μας τις φωτογραφίες από την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της, φορώντας το λαμπερό νυφικό της, κρατώντας μια καλοκαιρινή ανθοδέσμη και έχοντας στο πλευρό της τον άνδρα της ζωής της!

 

Το love story τους και η γνωριμία

Η Anita που κατάγεται από την Ουγγαρία,  ήρθε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003. Εργαζόταν ως μοντέλο έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Για εκείνη αυτό ήταν το ιδανικό και έτσι ξεκίνησε να φτιάξει το book της με πρώτο μεγάλο ταξίδι στη χώρα μας. Είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε το Χάρη.

Ήταν σε πρακτορείο και την έστειλαν σ’ ένα casting στον Χάρη. Κάπως καρμικά εκείνη βρέθηκε μία ώρα νωρίτερα από το όρντινο που είχε δοθεί στα υπόλοιπα μοντέλα. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν πολύ δυνατή. Εκείνη το κατάλαβε εκ των υστέρων ενώ ο γνωστός φωτογράφος ένιωσε από την πρώτη στιγμή ότι έβλεπε μπροστά του έναν άγγελο.

 

 

 

 

 

Tlife

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…