Κατάφερε να επικρατήσει σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού και να κερδίσει το έπαθλο!

Ο μεγάλος τελικός του The Voice of Greece πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Οι τέσσερις coaches Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έδωσαν μεγάλη μάχη με τις ομάδες τους.

01:37 Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοινώνει το The Voice 4 που θα έρθει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, την επόμενη σεζόν.

01:15 η στιγμή που όλοι περίμεναν από την αρχή της βραδιάς ήταν μία: η στιγμή που ο Γιώργος Καπουτζίδης θα τραγουδούσε. Αυτή τη φορά, όμως, ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Ένα βίντεο κλιπ που έμεινε στην ιστορία του The Voice!

01:04 Το τελευταίο διαγωνιστικό μέρος του τελικού είναι μόνο για δύο. Η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ ερμηνεύει το τελευταίο της κομμάτι στο The Voice, Fallin’. H Λεμονιά Μπέζα ανεβαίνει στη σκηνή με τη Μαλάμω.

00:51 Ώρα να μάθουμε την τελική δυάδα του μεγάλου τελικού του The Voice. Οι δύο φιναλίστ είναι οι: Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και Λεμονιά Μπέζα.

00:22 Η Λεμονιά Μπέζα ολοκληρώνει το διαγωνιστικό μέρος με το L’amour est un diseau rebelle…

00:06 Το δεύτερο διαγωνιστικό μέρος ξεκινά. Οι συμμετέχοντες ερμηνεύουν τραγούδια που έχουν ξαναπεί σε προηγούμενη φάση του The Voice. Πρώτος ανεβαίνει στη σκηνή ο Louis Παναγιώτου και μαγεύει το κοινό με το All of me.

23:45 Έφτασε η ώρα να μάθουμε ποιοι περνούν στη δεύτερη φάση του τελικού. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοινώνει τα τέσσερα ονόματα:

  • Louis Παναγιώτου (Σάκης Ρουβάς)
  • Μαρία Ιερωνυμάκη (Κωστής Μαραβέγιας)
  • Μαρίνα Τζιάνγουιρθ (Σάκης Ρουβάς)
  • Λεμονιά Μπέζα (Κωστής Μαραβέγιας)

23:22 Οι τέσσερις coaches θυμούνται επί σκηνής… κάποια Χριστούγεννα λευκά.

23:10 Η τελευταία εμφάνιση στο πρώτο διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς έρχεται από την ομάδα της Έλενας. Ο Αλέξης Πρεβενάς τραγουδά το «Μόνο για σένα» και το ευχαριστιέται και με το παραπάνω.

 
 
 
 
 
 

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…