Χρέος 300.000 ευρώ πίσω από την δολοφονία του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό

Ο δράστης, ένας 51χρονος Αρχιτέκτονας, χρωστούσε τα χρήματα στον φαρμακοποιό και η διαφορά τους είχε φτάσει έως την Δικαιοσύνη, όπου το θύμα είχε πετύχει κατάσχεση ακινήτου του θύτη.Οι Αστυνομία εξ αρχής εκτιμούσε πως ο δράστης γνώριζε καλά το θύμα και εστίασε σε πρόσωπα που είχαν διαφορές με τον νεκρό φαρμακοποιό. Ο εργολάβος προσήχθη την Τρίτη στα αστυνομικά γραφεία και λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε την ενοχή του. 

Η δολοφονική επίθεση έλαβε χώρα το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου. Ο δράστης πλησίασε τον φαρμακοποιό έξω από το σπίτι του, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας, και μετά από σύντομη συνομιλία τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Η ιατροδικαστής βρήκε στο πτώμα του 57χρονου πέντε τραύματα από βολίδες περιστρόφου των 22 χιλιοστών. 

Το πλαϊνό τζάμι του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού ήταν ανοικτό. Δεν έχει αποκλειστεί η πιθανότητα είτε το θύμα είτε ο δράστης να άνοιξε την πόρτα του οχήματος, ο πρώτος στην προσπάθειά του να διαφύγει ή ο δολοφόνος για να τον σκοτώσει.


Last modified on Wednesday, 26 September 2018 10:20

About author

FreshPress
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…