Την αποφυλάκιση της 53χρονης καθαρίστριας που πλαστογράφησε το απολυτήριο του Δημοτικού αποφάσισε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λάρισας.

Το Εφετείο αποφάσισε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής 10ετούς κάθειρξης που είχε επιβληθεί στην καθαρίστρια από τον Βόλο ως «καταχραστής του Δημοσίου», επειδή παραποίησε το απολυτήριο Δημοτικού, ώστε να εμφανίζεται ότι έχει ολοκληρώσει την ΣΤ’ τάξη, ενώ στην πραγματικότητα είχε φοιτήσει μόνο μέχρι την Ε’ τάξη, για να προσληφθεί σε παιδικό σταθμό του Βόλου.

Η 53χρονη καθαρίστρια είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 15ετή φυλάκιση, ενώ σε δεύτερο βαθμό, η ποινή της μετατράπηκε σε 10 χρόνια και κρατείτο στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών. Πλέον αναμένεται να παραμείνει ελεύθερη μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση από τον Άρειο Πάγο.

Μιλώντας στις κάμερες η κόρη της δήλωσε ότι η 53χρονη γυναίκα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ενώ υποδέχθηκε την απόφαση του δικαστηρίου με δάκρυα χαράς στα μάτια.

About author

FreshPress
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…