Σταδιακά στην κυκλοφορία η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας

Σταδιακά δίνεται στην κυκλοφορία η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμία 

με απόφαση της Τροχαίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στην Κηφισιά, μέχρι και τα διόδια της Θήβας. Ανοικτή είναι πλέον και η έξοδος της Αττικής Οδού προς την Εθνική.
Στην Εθνική Οδό έχει δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων, με προπορευόμενα εκχιονιστικά μηχανήματα, ενώ ακολουθούν ΙΧ αυτοκίνητα και φορτηγά που κινούνται όμως με εξαιρετικά με χαμηλή ταχύτητα.

Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω, καθώς και η περιφερειακή οδός Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο μέχρι τον Άγιο Πέτρο και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Πέτρο και στην λεωφόρο Χασιάς προς τα Δερβενοχώρια.

Στην Καισαριανή διακόπηκε η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του γηπέδου της Καισαριανής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατεχάκη και στη Λεωφόρο Κατεχάκη στην έξοδο προς Καισαριανή·

Επίσης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο προς Υμηττό, στην περιοχή Καλοπούλα.

About author

FreshPress
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…