Βασίλης Κικίλιας – Δείτε τι θα κάνει με τα νοσοκομεία

Οι υψηλοί στόχοι του Βασίλη Κικίλια, τους οποίους έθεσε με την ανάληψη των καθηκόντων του,

"βάζουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο", όπως είπε, ενώ σε χαμηλότερους τόνους κινήθηκε η νέα -όσο και παλιά- “ήρεμη δύναμη” του υπουργείου Υγείας, υφυπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης. “Θα είμαστε πετυχημένο δίδυμο” υποσχέθηκαν και οι δύο...και η συνέχεια επί της οθόνης!


Βάζοντας ψηλά τον πήχη από την πρώτη στιγμή, η νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θέλησε να δώσει το στίγμα της. Οι προτεραιότητες και οι στόχοι του Βασίλη Κικίλια από το νέο θεσμικό του ρόλο, θα κινηθούν σε τομές με γνώμονα την καθημερινότητα του πολίτη, όπως είπε χαρακτηριστικά:

“Η καθημερινότητα του πολίτη, οι αναξιοπαθούντες, αυτοί που βρίσκονται σε δυσκολίες με προβλήματα υγείας και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, θα είναι στην καρδιά της πολιτικής μας”, είπε ο Βασίλης Κικίλιας στους δημοσιογράφους σε κατ’ ιδίαν συζήτηση , ενώ νωρίτερα τόνισε: “Η αγωνία της μέσης ελληνικής οικογένειας σε μια γενική εφημερία ενός δημόσιου νοσοκομείου, ο τρόπος με τον οποίο μια μητέρα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες του παιδιού της όταν το φέρνει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και πρέπει να νοσηλευτεί ή προσπαθεί να βρει την υγειά του, για εμάς είναι πρώτη προτεραιότητα, βρίσκεται στην καρδιά της πολιτικής μας και αποτελεί πρώτη στόχευση”.

About author

FreshPress
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…