Ο συγκρατούμενός του κοιμόταν και όταν ξύπνησε είδε τον άτυχο 33χρονο να κρέμεται από το ταβάνι

Ο συγκρατούμενός του κοιμόταν και όταν ξύπνησε είδε τον άτυχο 33χρονο...
να κρέμεται από το ταβάνι

Νεκρός βρέθηκε στο κελί του, 33χρονος κρατούμενος στις φυλακές Ν.Αλικαρνασσού. Ο άτυχος άνδρας που περιγράφεται ως ήσυχος κρατούμενος, έβαλε τέλος στη ζωή του περίπου στις 04.30 τα ξημερώματα, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι σεντόνι το οποίο κρέμασε σε μια υποδοχή που υπάρχει στο κελί για το φωτισμό.

Ο συγκρατούμενός του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, και υπέστη σοκ, όταν, ξυπνώντας τον αντίκρισε να κρέμεται από το ταβάνι.

Ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής και το εγκληματολογικό, και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της δολοφονίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας άφησε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, με το οποίο απευθυνόταν στην οικογένεια του.

Κύκλοι της φυλακής αναφέρουν ότι η αυτοκτονία σχετίζεται, πιθανότατα, με συμβάν που σημειώθηκε την Παρασκευή, όταν τον 33χρονο επισκέφθηκε οικείο του πρόσωπο για να του φέρει ρούχα. Στον έλεγχο που έγινε, βρέθηκε στην μικρή ποσότητα ηρωίνης στο παντελόνι και παρά το γεγονός ότι το πρόσωπο που έφερε το δέμα δε γνώρισε για το ... περιεχόμενο, ωστόσο "μπλέχτηκε", καθώς αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Το γεγονός αυτό, εκτιμάται ότι επιβάρυνε την ψυχολογία του εδώ και 1,5 χρόνο κρατούμενου, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για ληστεία.
Πηγή

About author

FreshPress
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…