Νέα άδεια παίρνει αύριο ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα πάρει αύριο τη δεύτερη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού έχοντας συμπληρώσει το χρονικό όριο που απαιτείται ανάμεσα στις δύο άδειες.

Η άδεια θα είναι 48ωρη και σύμφωνα με πληροφορίες ο “Λουκάς” της; 17 Νοέμβρη θα βγει από τον Κορυδαλλό στις 09:00 το πρωί.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας υπέβαλε το δεύτερο αίτημά του στις 11 Ιανουαρίου, με τη συμπλήρωση διμήνου από την πρώτη φορά που βρέθηκε εκτός φυλακών στις 9 Νοεμβρίου του 2017.

Η πρώτη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από συγγενείς θυμάτων αλλά και τις πρεσβείες χωρών,πολίτες των οποίων υπήρξαν θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης, όπως οι πρεσβείες του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ της Τουρκίας.

Ο Δ. Κουφοντίνας είναι καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για τη δράση του στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.

Με την ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου των φυλακών του επιβλήθηκαν οι όροι για διαμονή στο σπιτι στο Βαρνάβα, να μην απομακρυνθεί απο τον δημο τεως Βαρνάβα και η παρουσια του 2 φορές την ημέρα στο ΑΤ της περιοχής.

Με την πάροδο του χρόνου ο Δημήτρης Κουφοντίνας, εφόσον τηρεί τους όρους, θα αρχίσει να λαμβάνει άδειες με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

About author

FreshPress
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…