Ο τουριστικός οργανισμός Λουτρακίου στην διεθνή έκθεση WTM στο Λονδίνο

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, συμμετέχει για δεύτερη φορά στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market - WTM που πραγματοποιείτε στο Λονδίνο, 5 – 7 Νοεμβρίου 2018... H έκθεση World Travel Market αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως με χιλιάδες εκθέτες από την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία να δίνουν δυναμικό παρόν στην έκθεση σε ετήσια βάση. Η Διεθνή Έκθεση πραγματοποιείται στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου και συμμετέχουν πάνω από 180 χώρες και περιοχές. 

Κατόπιν επίσημης πρόσκλησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου φιλοξενείται στο stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και εκπροσωπείται από την κα. Ελίνα Πιέτρη, στέλεχος του Οργανισμού. 

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία δίνει την δυνατότητα φιλοξενίας των στελεχών εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ και την συνολική άψογη συνεργασία. 


 

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…