Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ρ.Ο Κόρινθος

Το πρώτο κομμάτι του Χριστου και της Εκκλησιας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ρ.Ο Κόρινθος την περασμένη Παρασκευή στις 19 του μηνός.


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση με κυρίαρχο το ανθρωπιστικό στοιχείο.


Οι Ροταριανοί προσέφεραν όλα τα έσοδα της βραδιάς στο Χαμόγελο του παιδιού και ο εκπρόσωπος του, Γιατρός  Χρήστος Καμηλάτος, παρέλαβε στο τελος το χρηματικό ποσο που συγκεντρώθηκε.
Στην κοπή της πίτας παρεβρέθηκε ο Προδιοικητής Απόστολος Μαμάτας που στάθηκε δίπλα στον πρόεδρο Θ. Τσαρμπό για την τελετή της κοπής.
Ο πρόεδρος αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας στο Χριστό και την Εκκλησία και τα υπόλοιπα σύμφωνα με το εθιμο στα μέλη του Συλλόγου και τους παρεβρισκομένους.
Μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα τόσο ανάμεσα στα μέλη του Ομίλου όσο και στους καλεσμένους δόθηκε η ευκαρία για αλληλογνωριμία και η προοπτική ευρύτερων επαγγελματικών - και όχι μόνο- συνεργασιών. Τα λαμπρότερα μέλη της Κορινθιακής κοινωνίας έδωσαν το παρών. Περιμένουμε να δούμε τα επόμενα βήματα του Ομίλου.

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…