Ανάπτυξης Συνεργασίας με την Αγορά της Δημοκρατίας της Πολωνίας.

Συνάντηση Προέδρου κ. Παναγιώτη Πιτσάκη  με τον  επικεφαλή του Τμήματος Εμπορίου και προώθησης επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνίας,  Mr. Mirosław Gojdź για την ανάπτυξη συνεργασίας....    Η ανάπτυξη της Κορινθιακής Οικονομίας και η εξωστρέφεια της τοπικής Επιχειρηματικότητας αποτελεί σκοπό  και  δέσμευση του Επιμελητήριου μας.
    Σε αυτό το πλαίσιο διεξήχθη συνάντηση χθες,  Πέμπτη 25/01/2018, μεταξύ του Προέδρου κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, του Αντιπροέδρου κ. Σωτήρη Σπηλιωτακάρα και του Επικεφαλή του Τμήματος Εμπορίου και Προώθησης Επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνίας Mr. Mirosław Gojdź.
    Η προώθηση της εμπορικής συνεργασίας  για την ενίσχυση της εξωστρέφειας  των τοπικών  Κορινθιακών Επιχειρήσεων  με την αγορά της Δημοκρατίας της Πολωνίας,  βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Επιμελητήριου Κορινθίας.
   Στις προοπτικές για την ανάπτυξη εμπορικών, τουριστικών και πολιτιστικών σχέσεων έκανε λόγο ο Mr. Mirosław Gojdź.
   Ο Πρόεδρος κ. Πιτσάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στην δραστηριότητα των Κορινθιακών  Επιχειρήσεων στους κλάδους Τροφίμων  &  Ποτών (αρίστης ποιότητας  φρούτα και λαχανικά της κορινθιακής γης, στην τοπική ποικιλία Οίνου «Αγιωργίτικο», στο Ελαιόλαδο, στη Φέτα και σε άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα, κ.α.), Βιομηχανικών προϊόντων, Τουρισμού και επισήμανε το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για την ανάπτυξη συνεργασίας με τη Δημοκρατία της Πολωνίας.
Η συνάντηση εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα και τα δύο μέρη δεσμευτήκαν για την έναρξη συνεργασίας. Ολοκληρώθηκε με την προσφορά δώρων του Προέδρου κ. Πιτσάκη  προς τον επικεφαλή του Τμήματος Εμπορίου και προώθησης επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνίας Mr. Mirosław Gojdź. Τα δώρα ήταν Τοπικός Οίνος ποικιλίας «Αγιωργίτικο» και  Μαύρη Κορινθιακή Σταφίδα.


Γραφείο Επικοινωνίας Επιμελητηρίου Κορινθίας
Ερμού 2, Κόρινθος 20100
Τηλ.: +302741024464  Fax: +302741021173
E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                                             

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…