12112017Δευ
Last updateΔευ, 23 Μαϊ 2016 12pm01 Δεκ 2017

Το πρώτο «έξυπνο προφυλακτικό του κόσμου» που καταγράφει "επιδόσεις"

Rate this item
(0 votes)

Αν ψάχνετε δώρο Χριστουγέννων για τον εαυτό σας, τότε υπάρχει ένα... μαραφέτι που παρακολουθεί μια σειρά από ευαίσθητες πληροφορίες, για να το πούμε κομψά...

Τη σ ... ξουαλική δραστηριότητα δηλαδή, για να μη μένετε πίσω.

Η έξυπνη δημιουργία της British Condoms πωλείται στην τιμή των 68,99 ευρώ και θα κρατήσει σκορ από αυτά που περνούν στα ψιλά της ερωτικής ζωής. Όπως, ας πούμε, πόσες θερμίδες καις κατά τη διάρκεια της επαφής, την ταχύτητα της διείσδυσης(!), τη διάρκεια των συνευρέσεων, τη συχνότητά τους, ακόμα και πόσες διαφορετικές στάσεις κάνεις στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, του μήνα, ακόμα και του χρόνου!

Είναι επαναφορτιζόμενο και η μπαταρία του διαρκεί από 6-8 ώρες, καλύπτει οπότε τις τρέχουσες

σ ... ξουαλικές ανάγκες. Παρά το όνομά του βέβαια, είναι στην ουσία περισσότερο δαχτυλίδι πέους παρά προφυλακτικό. Φοριέται ωστόσο και πάνω από το προφυλακτικό, αποτρέποντάς το από το να βγαίνει, όπως μας λένε οι κατασκευαστές του.

Αν μάλιστα έχετε κορυφαίες επιδόσεις, μπορείτε να τις μοιράζεστε με τους φίλους σας, γεννώντας μια νέα κόντρα από κει που δεν το περιμένεις. Και είναι φυσικά πλήρως προσαρμόσιμο στα διαφορετικά μεγέθη.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι βέβαια το γεγονός ότι, όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί του, μπορεί να ανιχνεύει τα σ .. ξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Το λαμπάκι LED που έχει αλλάζει χρώμα αν εντοπίσει χλαμύδια, γονόρροια και τέτοια πράγματα.Και καθώς 96.000 άνθρωποι το έχουν ήδη προπαραγγείλει, είναι εμπορική επιτυχία από τα γεννοφάσκια του…

Διαδραστικός χάρτης νομού Κορινθίας. Με ένα κλικ όλες οι ειδήσεις του δήμου ξεχωριστά

  

 


Advanced Facebook Like Box

Bookmakers bonuses with www gbetting.co.uk site.