Οικονομικά

Λίγες μέρες έχουν ακόμα στη διάθεση τους τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια για να δηλώσουν αν θα υποβάλουν ξεχωριστή φορολογική δήλωση στην εφορία.
Πράσινος καπνός βγήκε από το Μαξίμου για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα. Οι τραπεζίτες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση αποδέχθηκε τον βασικό τους όρο, να έχει διάρκεια το νέο πλαίσιο, ένα έτος.
Κούρεμα ως και 85% στις προσαυξήσεις. Πως θα υπολογίζονται οι δόσεις μετά τη ρύθμιση. Προβλέπεται μηνιαία δόση 30 και 50 ευρώ. Ποιοι μπορούν να ενταχθούν στη νέα ρύθμιση χρεών.
Από το Κτηματολόγιο είναι ξεκάθαροι: όσοι δεν συμμετέχουν στη διαδικασία κτηματογράφησης, δηλ. δεν προσκομίζουν κανένα χαρτί και δεν εντοπίζουν το ακίνητό τους, τότε το χάνουν.
Ο «χάρτης» των αναδρομικών για τους συνταξιούχους διαμορφώνεται από διαφορετικές ταχύτητες, καθώς μπαίνουν στο «κάδρο» τα κομμένα δώρα και οι περικοπές του 2012.
Ομπρέλα προστασίας για την πλειοψηφία των δανειοληπτών λέει ότι εξασφάλισε το Μαξίμου. Ποια είναι τα τρία κλειδιά για να μπει κάποιος στο νέο καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας. Προβληματισμός για το "κενό" με την θεσμοθέτηση του νέου καθεστώτος.
Επίσκεψη για έλεγχο και στις κατοικίες των επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών μπορούν να κάνουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις οι εφοριακοί.
Page 1 of 20
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…