"Κλειδώνει" η νέα ρύθμιση για τις 120 δόσεις

Νέα ρύθμιση για την εξόφληση των οφειλών σε εφορία και ταμεία σε 120 δόσεις σχεδιάζει η κυβέρνηση, η οποία αναμένει το πράσινο φως των δανειστών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Ρογκάκου, η ελάχιστη μηνιαία δόση θα είναι 50 ευρώ και θα υπάρχει «κούρεμα» των προσαυξήσεων έως 95% αλλά και «κούρεμα» της αρχικής οφειλής.

Η ρύθμιση θα είναι διευρυμένη για να ενταχθούν περισσότεροι οφειλέτες. Θα μπορούν να υπαχθούν όσοι έχουν κλείσει βιβλία και μπλοκάκια και θα καλύπτονται οφειλές σε ταμεία και εφορία έως τον Δεκέμβριο του 2017.

Προϋπόθεση για την ένταξη στη ρύθμιση θα είναι να έχουν πληρωθεί όλες οι οφειλές για το 2018, ενώ θα υπάρχουν αυστηρά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

Αν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές, η ρύθμιση θα αρχίσει να ισχύει από τον Μάριο και θα παραμείνει ανοικτή για έξι μήνες.

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…