Θρήνος για 20χρονη αεροσυνοδό! Αυτοκτόνησε για τα χρέη

Η Jennifer Steadman βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Whitefield αφού αναφέρθηκε αγνοούμενη από τον σύντροφό της.

«Δεν αντέχω άλλο» είχε πει στη μητέρα της ένα μήνα πριν βάλει τέλος στη ζωή της. Στο δικαστήριο που εξέτασε τον θάνατό της τα περασμένα Χριστούγεννα έγινε γνωστό ότι είχε πολλά χρέη σε ενοίκια και λογαριασμούς.

Η αδερφή της Jessica είπε στο δικαστήριο ότι νοίκιαζε διαμέρισμα αλλά δεν μπορούσε να αντέξει να πληρώνει το φυσικό αέριο ή το ηλεκτρικό.

Την έπνιγαν τα χρέη

«Η Jennifer ήταν ένα ευτυχισμένο κορίτσι και είχε πολλούς φίλους. Μαλώναμε αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Χρωστούσε ενοίκια και λογαριασμούς. Είχε πάρει δάνεια που έπρεπε να αποπληρώσει. Ήρθε να ζήσει μαζί μου για λίγο καιρό αλλά έφυγε τον Σεπτέμβριο επειδή την πίεζα. Πήγε να μείνει με φίλους της».

Η 20χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μετά τον θάνατο του πατέρα της στα 4 της χρόνια και λόγω του bullying που δεχόταν στο σχολείο.

Αργότερα σπούδασε τουριστικά και ονειρευόταν να γίνει αεροσυνοδός και να ταξιδεύει στον κόσμο. «Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στα μέσα Δεκεμβρίου. Την είχα στις αρχές του μήνα. Φαινόταν χαρούμενη. Μου είπε ότι είχε βρει δουλειά και τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα».

Πηγή: Dailymail

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…