«Μαμά, μπαμπά»… Ραγίζουν καρδιές τα γράμματα των εγκλωβισμένων παιδιών στην Ταϊλάνδη!

- Δεν έχει τέλος η αγωνία για τα δώδεκα παιδιά που έχουν εγκλωβιστεί σε σπήλαιο στην Ταϊλάνδη εδώ και δύο εβδομάδες!

- Στην δημοσιότητα έδωσαν οι διασώστες γράμματα που έγραψαν στους γονείς τους και αποτελούν την τελευταία απόδειξη πως βρίσκονται ακόμη στην ζωή - Ρίγη συγκίνησης προκαλούν οι χειρόγραφες επιστολές των παιδιών - Ευχαριστεί τους γονείς και ζητά συγγνώμη ο προπονητής τους! - "Γιγαντώνει" την απαισιοδοξία ο θάνατος δύτη που συμμετέχει στις επιχειρήσεις - 11 ώρες θέλει ένας έμπειρος δύτης για να φτάσει στο σημείο που βρίσκονται τα παιδιά και να επιστρέψει! - Συγκλονιστικές φωτογραφίες

«Ευχαριστώ για όλη την ηθική υποστήριξη, ζητώ συγγνώμη απ’ όλους τους γονείς». Αυτό γράφει ο 25χρονος προπονητής, Εκαπόλ Τσανταουόνγκ, στην επιστολή αυτή που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τους διασώστες.
«Μαμά, μπαμπά, θα ξανάρθω να σας βοηθήσω στο μαγαζί»!
Όμως σήμερα οι διασώστες έδωσαν στη δημοσιότητα επιστολές που έχουν γράψει τα παιδιά προς τις οικογένειές τους. Και οι οποίες αποτελούν τις πρώτες μετά την Τρίτη δημόσιες αποδείξεις ότι βρίσκονται στη ζωή.

«Μην ανησυχείτε, μπαμπά και μαμά, πάνε δύο εβδομάδες που έφυγα, αλλά θα ξανάρθω να σας βοηθήσω στο μαγαζί», γράφει ο Μπιού, οι γονείς του οποίου έχουν ένα μικρό παντοπωλείο.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γράμματα των παιδιών…

 

«Η υγεία των παιδιών μέσα στο σπήλαιο είναι καλή», παρά τις ανησυχίες ότι πέφτουν τα επίπεδα του οξυγόνου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…