Μητέρα βρήκε καρφί μέσα σε μήλο λίγο πριν το φάνε τα παιδιά της!

Οι φόβοι των αυστραλιανών Αρχών έχουν ενταθεί και καταστήματα αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν πολλές μάρκες, ενώ οι καλλιεργητές πέταξαν τόνους φρούτων.

Ένας άνδρας στην Πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας και ένα κορίτσι στη Νότια Αυστραλία βρήκαν τις προηγούμενες ημέρες βελόνες στις φράουλες που σκόπευαν να φάνε. Σύμφωνα με το BBC, ένας άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αφού έφαγε μία φράουλα που περιείχε βελόνα.

Φονικά μήλα με καρφιά και φράουλες με βελόνες

Οι παραγωγοί και οι χονδρέμποροι αναγκάστηκαν να πετάξουν τόνους φρούτων που έμειναν απούλητα.

Ο Angelo Demasi της South Australian Produce Market δήλωσε ότι οι έμποροι λιανικής πώλησης είναι προσεκτικοί επειδή “στο τέλος της ημέρας, η ευημερία του καταναλωτή είναι πρωταρχικής σημασίας”.

Η SA Produce Market εγκαθιστά μηχανήματα ακτίνων Χ για να σαρώσει όλα τα φρούτα προτού διανεμηθούν σε καταστήματα, αλλά προειδοποιούν τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί.

Ο χονδρέμπορος Mario Grande δήλωσε ότι οι αγοραστές θα πρέπει να συνεχίσουν να καθαρίζουν τις φράουλες τους πριν τις φάει.

“Πλύνετε τα και κόψτε τη φράουλα, κόψτε την έτσι ώστε να κατανοήσετε πλήρως ότι δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο στη φράουλα”, είπε.

πηγή: yahoo.com

Share this article

About author

FreshPress

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…