Νεκρός ο πατέρας που βοήθησε να βιάσουν και να στραγγαλίσουν την κόρη του


Λίγες μέρες πριν βγει στον αέρα το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του BBC, ο πατέρας Βρετανίδας που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε για λόγους τιμής βρέθηκε νεκρός.Η 28χρονη Samia Shahid είχε θεωρηθεί πως ατίμασε την οικογένειά της όταν χώρισε τον ξάδερφό της Mohammed Shakeel. Εξόργισε τους συγγενείς της όταν παντρεύτηκε ξανά μετά το κρυφό διαζύγιο.


Ο πατέρας της Muhammad είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2016 για την άγρια δολοφονία της μαζί με τον πρώτο σύζυγό της αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Πέθανε στο Πακιστάν λίγες μέρες πριν την προβολή ντοκιμαντέρ για τον θάνατό της.

Ο πρώην σύζυγός της παραμένει στη φυλακή με την υποψία της δολοφονίας τιμής. Ο Muhammad Shahid πέθανε ξαφνικά στο Πακιστάν το Σαββατοκύριακο, με το BBC να αναβάλλει την προβολή του ντοκιμαντέρ από σεβασμό.

Πριν από τον θάνατό της, η 28χρονη Samia Shahid έπεσε θύμα του καλοστημένου κόλπου που είχε στήσει η οικογένειά της. Την έπαιρναν τηλέφωνο πως ο πατέρας της πεθαίνει και γύρισε στο Πακιστάν.
«Το ντοκιμαντέρ για τον θάνατό της αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του πατέρα της Samia. Είναι μια θλιβερή και τραγική ιστορία».

Πηγή: Dailymail

Share this article

About author

aqua

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…